Щороку 2 серпня віряни вшановують пам'ять старозавітного святого пророка Іллі. Його дуже шанували ще за часів Київської Русі.

Вважається, що виходити в поле на день Іллі заборонено, тому що людину може вбити блискавка. В цей період починалися дощі з грозами, тому в народі пророка Іллю вважали покровителем громовиці. Також цього дня категорично не можна купатися.

До святого пророка Іллі можна звертатися з проханням про допомогу у важкі життєві моменти. Він радо відгукнеться і підтримає у скрутні моменти. Крім того, святого добре просити про здоров'я. Наступна молитва допоможе знайти вихід з важкої ситуації, позбутися від душевних мyк і знайти захист від воpoгів.

Святий пророк Ілля

Молитва про допомогу

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"О, святий пророк Божий Ілля. Помолися за мене, раба (у) Божого (у) (ім’я), перед Господом Богом, щоб простив Він гріхи, мною вчинені, і позбавив мене від мyк на землі і на Сyді стpaшному. Підношу я молитву тобі і прошу про допомогу в справі всякій і в боротьбі зі спокусами грішними. Допоможи знайти спокій та захисти мене від зла і недоброзичливців. Поклоняюся я тобі і Царю Небесному, сподіваюся на допомогу твою. Амінь".

Молитва за здоров'я

"Далеко за океаном острів стоїть, на цьому острові Ілля Пророк з Ангелами сидить. Посланці Божі стріли пускають, від мене, раба (и) Божого (ї) (ім’я), недуги відганяють. Амінь".

Молитва. Фото: Facebook

Нагадаємо, підполковник пригадав, як танкісти прорвалися до своїх із Маріуполя: шокуючі деталі виходу українських захисників з оточення

Як повідомляв "Знай.ua", психологиня Марія поділилася словами доньки, які та сказала, проводжаючи маму на війну: "Коли почали бомбити..."

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"