Анджеліна Джолі після візиту в Україну одяглася в чорне і попрощалася зі старшою донькою: "Я розплачусь, якщо буду..."

Анджеліна Джолі. Фото: скрін youtube

Нещодавно голлівудська актриса Анджеліна Джолі відвідала Україну, де поспілкувалася, в тому числі, і з дітьми українських біженців. Знаменитість дуже тепло до них поставилася і було видно, як тепліє на її душі від виду малюків, але зараз Анджеліна починає поступове прощання зі своїми дітьми. 47-річна акторка відвезла свою 17-річну доньку Захару до коледжу Спелмана у четвер. Зірка "Малефісенти" була одягнена у повністю чорне вбрання у день переїзду на фотографіях, опублікованих в Instagram віце-президентом школи у справах студентів Деррілом Холломаном.

ЗСУ обіцяють платити за кожного спійманого окупанта: найсильніше потрібні злочинці Кадирова

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Тепер українським захисникам ще й додатково платитимуть за те, що він візьмуть у полон російських окупантів та бойовиків. Таким чином планують збільшити обмінний фонд, щоб у майбутньому обміняти цих злочинців на українських воїнів. При цьому ціна на всіх різна, і нашим захисникам доведеться ще пошукати їх, щоб заробити більше.

400 гривень за 20 хвилин: в Україні з'явилися умільці, які користуються "золотим часом" та безпорадністю людей

Таксі, скріншот: YouTube

Жити нелегко всім, але є одна категорія працівників, які мають "золотий час", коли вони гребуть гроші лопатою. Йдеться зараз лише про столицю України Київ, але напевно така ситуація спостерігається повсюдно. Якщо хтось ще не здогадався, то "золотий час" стосується таксистів. Адже всього раз на тиждень на 2 години вони мають можливість заламувати величезні ціни з якими мало хто сперечатися.

Оля Цибульська зізналася, чому насправді не показує свого чоловіка: "У нього такий писок..."

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла шанувальникам, чому намагається не афішувати свого чоловіка. Цього разу виконавиця вирішила трохи розкритися перед шанувальниками та дозволила їм ставити різноманітні питання, відповіді на які ті хотіли б почути. Так хтось поцікавився, чому зірка не показує свого чоловіка.

Олексій Арестович розповів, як путін "стусаном" відправив Медведєва до "ЛНР", а той зганьбився: "Спитий дядько, від якого пішла дружина"

Олексій Арестович та Дмитро Гордон, кадр з інтерв'ю

Новинний простір вечора четверга, 11 серпня, заполонила інформація про відвідування Дмитра Медведєва Луганської області. Крім того, він мав особливу "місію". Олексій Арестович зазначає, що нормальна людина ніколи не поїхала б з такою метою до "ЛНР", проте росії пощастило, що в них є в арсеналі слухняний прихвостень, який виконає все. Він не розуміє, що "його засвічують, як тушку на заклання".