Українців неавно "утішили" новинами про те, що у 2025 році всі мобільні оператори піднімуть ціни на свої послуги до 50%.

Це нібито обумовлено зокрема тим, що їх обіцяли забезпечити безперебійність зв'язку під час тривалих відключень світла на строк до 10 годин. Зазначимо, що зараз деякі оператори "вмирають" у плані інтернету вже за 3-4 години відключень.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Але це ще не всі сумні новини, адже у одного з найпопулярніших операторів вже з 1 серпня 2024 року зросте вартість 5 тарифів. Мова про Vodafone. Про це стало відомо завдяки повідомленню оператора на офіційному сайті.

Згідно з оголошенням компанії, найнезначніші зміни торкнуться тарифу Vodafone Red Start - його вартість зросте на 15 гривень і складе 190 гривень на місяць. При цьому заповнення тарифу залишиться без змін.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Суттєвіші зміни очікують користувачів тарифу Vodafone Red Pro. Його вартість зросте на 30 гривень, досягнувши 260 гривень на місяць. У той же час, абоненти отримають збільшений обсяг інтернет-трафіку – з 30 до 40 гігабайт, а також додаткові хвилини на дзвінки на інші мережі України – їхня кількість зросте з 250 до 350 хвилин.

Vodafone. Фото: скрін youtube

Тариф Vodafone Red Max також подорожчає на 30 гривень та коштуватиме 330 гривень щомісяця. Підвищення ціни також компенсуватиметься збільшенням послуг: обсяг інтернету зросте з 50 до 60 гігабайт, а кількість хвилин на інші мережі – з 400 до 500.

Найбільше зростання ціни торкнеться тарифів з категорії Unlim. Так, Vodafone Red Unlim Plus буде коштувати на 50 гривень більше – 400 гривень на місяць. При цьому кількість хвилин на інші мережі збільшиться із 500 до 600.

Аналогічне підвищення ціни чекає і на користувачів Vodafone Red Unlim Max - його вартість досягне 500 гривень, але абоненти отримають 800 хвилин на інші мережі замість попередніх 700 гривень.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, про тотальне подорожчання мобільного зв'язку: українці заплатять більше восени.

Раніше ми повідомляли про Київстар, Lifecell та Vodafone: найвигідніші тарифи для пенсіонерів.

Також ми повідомляли, що Vodafone блокуватиме номери на два роки: які причини.