Оператор мобільного зв'язку Vodafone запропонував українцям 100% знижки на свої послуги. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

У компанії Vodafone заявили, що абоненти можуть отримати 100-відсоткову знижку на домашній інтернет у рамках акції "Спробуй Гігабіт". Послуга надаватиметься безкоштовно протягом 30-денного терміну.

"Vodafone", фото: Знай.ua

"У межах акції "Спробуй Гігабіт" усі абоненти, які замовлять підключення до Vodafone Gigabit Net, отримають перші 30 днів користування безплатно. Ви зможете перевірити самостійно можливості й переваги високошвидкісного інтернет-доступу", - йдеться у повідомленні.

Доступ до Інтернету. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Мобільний оператор додав, що інтернет для будинку енергонезалежний і працюватиме навіть, коли в будинку немає енергопостачання.

Підключити домашній інтернет із місяцем безкоштовного користування в рамках акції "Спробуй Гігабіт" можна на офіційному сайті Vodafone.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мобільний зв'язок та інтернет зникають разом зі світлом: що роблять Київстар, Vodafone та lifecell під час блекаутів.

Також наш портал інформував, як перейти на вигідний мобільний тариф за 5 хвилин: покрокова інструкція для користувачів Київстар, Vodafone та Lifecell.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Київстар, Vodafone, Lifecell за копійки: як вибрати найкращий тарифний план і не переплатити.