Оператор мобільного зв'язку Vodafone підвищив вартість деяких тарифних планів. Платити більше абонентам доведеться з 1 серпня. Про це свідчить інформація на офіційному сайті компанії.

Мобільний оператор попередив про подорожчання одразу кількох тарифних планів. Так, тариф Vodafone Red Start коштуватиме на 15 гривень дорожче – 190 гривень/місяць.

"Vodafone", фото: Знай.ua

На 30 гривень зросла вартість тарифу Vodafone Red Pro – до 260 гривень/місяць. Однак разом із ціною змінилося і наповнення пакета послуг: збільшився обсяг інтернету з 30 до 40 ГБ, а також кількість хвилин інших мереж - з 250 до 350.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Плата за тариф Vodafone Red Max збільшилася на 30 гривень, тепер місяць зв'язку коштуватиме 330 гривень. Але у місячному пакеті зросте кількість ГБ – з 50 до 60, а також буде на 100 хвилин більше для дзвінків на інші мережі.

Vodafone, скріншот: YouTube

Найбільше подорожчали тарифи Vodafone Red Unlim Plus та Vodafone Red Unlim Max – на 50 гривень, до 400 та 500 гривень/місяць відповідно. В обох тарифних планах збільшиться обсяг хвилин на інші мережі – буде на 100 хвилин більше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone підвищує тарифи за послуги, які не надавалися через відключення світла – що думають українці.

Також наш портал інформував, як перейти на вигідний мобільний тариф за 5 хвилин: покрокова інструкція для користувачів Київстар, Vodafone та Lifecell.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Київстар, Vodafone, Lifecell за копійки: як вибрати найкращий тарифний план і не переплатити.