Українці можуть отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг не лише від держави, а й від благодійних організацій.

БФ "Карітас" оголосив про реєстрацію на відшкодування комунальних послуг. Хто може розраховувати на підтримку та як подати заявку, розповіли на facebook-сторінці фонду.

Виплати. Фото: скрін youtube

Благодійний фонд надасть матеріальну підтримку мешканцям Краматорська у рамках проєкт "Гуманітарна допомога для осіб, які постраждали від війни в Україні".

Виплати на компенсацію витрат на комунальні послуги зможуть отримати багатодітні сім'ї, а також самотні батьки – батько чи мати, які виховують дітей віком до 18 років.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Обов'язкові умови отримання:

  • не одержувати допомогу від міжнародних фондів за останні три місяці;
  • за адресою, на яку оформляється допомога, не повинно бути оформленої субсидії.

Рахунки за комуналку. Фото: скрін youtube

"Після отримання грошової допомоги необхідно надати підтвердження оплати комунальних платежів (квитанції)", - попередили в організації.

Для реєстрації у програмі підтримки необхідно заповнити онлайн-форму. Якщо кандидат відповідатиме всім умовам проєкту, то представники фонду зв'яжуться з ним та запросять на оформлення виплати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у опалювальний сезон – по 900 грн на місяць: хто з українців отримає виплати на комунальні послуги.

Також наш портал інформував, деякі українські родини зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.

Крім того, ми писали, боржникам виплатять допомогу, щоб розрахуватися за комунальні послуги: кому випаде унікальний шанс.