В українських супермаркетах подорожчали практично всі популярні м'ясні товари, зокрема сардельки, сосиски та ковбаски. Про це свідчать дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Черговий удар по гаманцях чекає на любителів м'ясної продукції. Сардельки та ковбаски обійдуться значно дорожче, ніж у серпні. В той самий час, середня вартість сосисок несподівано знизилася.

М'ясна продукція, скріншот: YouTube

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський" філейні стали трохи доступнішими: середній цінник на продукт знизився з 219,70 до 201,85 гривні за кілограм. Сосиски можна знайти як дешевше, так і дорожче. Наприклад, у Auchan ціна становить 169 гривень за кіло, а у Megamarket – 234,70 гривні за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Зима буде без світла: тривожний прогноз

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Ціни на сардельки

Сардельки "Алан Женевські" із сиром подорожчали з 358,76 до 369 гривень за кілограм. Також подорожчали товари й у нижчій ціновій категорії – сардельки "Ятрань" молочні піднялися у вартості зі 112,59 до 113,35 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Ціни на ковбаски

Ковбаски "Алан" мисливські напівкопчені в середньому продаються в українських супермаркетах за 603,01 гривні за кілограм. На початку вересня середній цінник на продукт зріс майже 56 гривень.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, осінній шашлик ударить по гаманцю: як змінилися ціни на м'ясо та маринад.

Також наш портал інформував, тенденція до подорожчання: ціни на популярні крупи повільно, але впевнено повзуть нагору.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українські магазини масово завищують ціни: за які продукти змушують переплачувати.