Супермаркети в Україні почали радувати своїх покупців приємними новинами — ціни на ковбасу та твердий сир почали знижуватись. Це особливо актуально для тих, хто любить почати свій день з бутербродів із смачними начинками, адже тепер такі сніданки стануть дещо дешевшими.

Згідно з даними порталу Мінфін, ціни на деякі види ковбаси та твердого сиру знизилися у порівнянні з минулим місяцем. Наприклад, варена докторська ковбаса від "Алан" подешевшала з 366,50 грн/кг до 361,96 грн/кг. Ще більш суттєве зниження ціни спостерігається на докторську ковбасу від "Глобине", яка впала з 286,06 грн/кг до 219,00 грн/кг.

Бутерброди з ковбасою, скріншот: Youtube

Що стосується твердого сиру, то тут теж є приємні новини для любителів цього продукту. Наприклад, сир "Звени Гора голландський 45%" подешевшав з 475,86 грн/кг до 462,93 грн/кг. Водночас, не всі види сиру стали дешевшими — сир "Комо традиційний" навпаки, трохи зріс у ціні з 419,89 грн/кг до 426,89 грн/кг.

Зниження цін на популярні продукти завжди є хорошою новиною, особливо в умовах економічної нестабільності. Це дозволяє українцям не лише економити на харчуванні, а й урізноманітнювати свій раціон смачними продуктами. Сподіваємося, що така тенденція триватиме й надалі, і українські споживачі зможуть частіше дозволяти собі смаколики за доступними цінами.

Популярні новини зараз

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Нагадаємо про ціни на овочі в Україні: експерт дав прогноз на найближчі місяці

Раніше ми розповідали, що супермаркети гилять ціни на популярний сезонний овоч: салати та закрутки обійдуться у чималу копійку

Також, готуйтесь до збільшення витрат на їжу: продукти восени шокують цінами