У Новокузнецьку місцевий житель вирішив пограбувати магазин для дорослих, але продавчиня швидко відреагувала.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Рими і Треш".
Так, стало відомо, що в Росії в Новокузнецьку чоловік вирішив пограбувати магазин іграшок для дорослих. Чоловік з ножем підійшов до продавчині, яка стояла за стійкою і почав погрожувати.

Чоловік намагався пограбувати магазин, скріншот

Дівчина не розгубилася і взяла перше, що попалося під руку, в її випадки це був величезний гумовий чоловічий статевий орган. Продавчиня почала бити чоловіка, намагаючись вигнати його з магазину.

Чоловік намагався пограбувати магазин, скріншот

У підсумку горе-злодюжка злякавшись величезного гумового статевого органу в руках дівчини, кинувся якомога скоріше до дверей, щоб сховатися з місця події. Після цього продавчиня магазину для дорослих заявила про злодія в місцеву поліцію, яка повинна розшукати його.

Чоловік намагався пограбувати магазин, скріншот

Чоловік намагався пограбувати магазин, скріншот

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.