Українці обурені, що один з популярних супермаркетів приймає хліб просто біля сміттєвих баків.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список".

Так, стало відомо, що в Миколаєві в супермаркеті мережі АТБ не належним чином приймають товар. У мережі з'явилися кадри, як кілька візків з хлібом стояли просто біля сміттєвих баків.

Фото: ТК " чорний список"

Місцевих жителів не на жарт обурив цей факт, адже на візку міг знаходитися також хліб без упаковк.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"Ось так приймають свіженький, хрусткий хліб в АТБ. Справа була на проспекті Центральному (і не тільки, вважаємо). Смітники? Нічого страшного",- йдеться в повідомленні Телеграм-канал "Чорний список".

Фото: ТК " чорний список"

Зазначив, що в мережі супермаркетом АБТ поки ніяк не відреагували на цей інцидент. Тому чому вантажники поставили візки з хлібом біля сміттєвих баків - невідомо.

Нагадаємо, раніше українцям показали, як" брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також "Знай.ua" писав, що львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії " зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів. Доповненням до скумбрії стали глисти і їх яйця.