У мережі ще на початку літа 2021 року з'явилися знімки вдалої гармонії дизайнів Porsche з усіма відомим "Запорожцем".

Хоча відомо, що заднемоторная компоновка машин є не найпопулярнішою конструкцією, яка використовується мізерним кол-вом автомобільних виробників, на Заході таке рішення використовують в Porsche 911, що випускається вже більше 60 років. Тоді як на пострадянському просторі двигуном ззаду може похвалитися "Запорожець", який і схрестили з люксовим спорткаром.

1997 Porsche 911 Targa, carscoops

Незважаючи на те що машини позиціонують по-різному, у них є багато спільного. Наприклад, Porsche до четвертого покоління, так само, як і "Запорожець" мав повітряне охолодження мотора. І є вони дводверними чотиримісними купе, тому створений гібрид не виглядає негарно або незграбно. Перед був узятий у автомобіля ZAZ, тоді як більша частина кузова у німецької красуні.

Запорожець / скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

"Не знаю назви, але виглядає дуже круто! Взяв собі на замітки для наступного проекту", "Запорошець😎", "Це шедеврально!!!!😍", "Цікаво, який у нього салон?", "Поршерожец або Запоршевіц", "Запаршивец - як говорив Євген Ваганович))", "Саме прикольне, що така морда виглядає)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, харків'янин зібрав всюдихід з трьох машин, використавши кузов дев'ятки, мотор BMW і раму від УАЗ: "Наш маленький звір"

Як повідомляв "Знай.ua", штрафи 17 тисяч гривень: оприлюднено нові правила та покарання за нетверезе водіння

Знай.ua писав, 1500 гривень за паркування у дворах Києва: чи будуть платними стоянки для водіїв