В останню середу липня українські віряни вшановували пам'ять святого князя Володимира і святкували день Хрещення Київської Русі-України.

Першого серпня - шанували пам'ять преподобного Серафима який вважається найбільш наближеним до Господа, бо він протягом усього життя багато молився і дотримувався строгих постів.

Церква, фото: Пцу Facebook

Сьогодні ж, 4 серпня 2021 року, православний світ відзначає день найвідомішої жінки в історії релігії — Святої Марії Магдалини, яку вважають піротворицею, тоді як католики — блудницею.

У цей день прийнято йти до церкви на службу, і молитися. А згодом Вирушати в ліс, щоб зібрати трохи ягід або ж зайнятися заготівлею консервації на зиму. Прийнято вважати, що з самого ранку роса володіє якимось чудодійним властивістю. Через що нею просто необхідно вмитися.

Карло Крівеллі, Марія Магдалина

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

А жінкам в цей день слід відпочити і зайнятися собою, хоча в різних областях люди роблять по-різному: хтось займається справами, десь ходять на збір пшениці в полі, а деякі залишаються вдома, щоб убезпечити себе від удару блискавки.

Народні прикмети свідчать, що якщо з ранку ви спостерігаєте туман-день буде сонячним. А сни, які прийшли в цю ніч, повинні зовсім скоро збутися.

Церква, скріншот: YouTube

Нагадаємо, молитва щоб уникнути скорботи і душевних терзань: смуток більше не потривожить вас

Як повідомляв "Знай.ua", українець розкрив таємниці жорсткого релігійного виховання з інструментами впливу: "Заради нових коробок з хрестами..."

Знай.ua писав, Патріарх Кирило привітав Президента України з Днем Хрещення Русі