Журналіст "20 хвилин" вирішили провести опитування, щоб дізнатися у жінок, чи нормально годувати грудьми в громадському місці.

Як відомо, участь в опитуванні брали терпонолянки, поки в усьому світі, з першого по сьоме серпня, проходить тиждень підтримки грудного вигодовування. Їм поставили запитання: "Як вважаєте, чи нормально, коли жінка годує дитину в громадському місці?". А також запитали, до якого віку вони особисто годували своїх малюків.

Грудне годування. Фото з сайту Pexels.

Дуже багато сучасних матерів, виходячи на прогулянку соромляться годувати грудьми в громадському місці. Бо люди досі реагують на це звичайне явище по-різному. В результаті опитування в соціальній мережі Instagram, участь в якому взяли близько 700 осіб, більшість відповіли на питання "Чи нормально, коли жінка годує малюка в громадському місці" позитивно.

359 жінок вважають, що ця дія цілком нормальна, і 119 чоловіків підтримали їх. Але все ж існують і ті, хто вважає грудне вигодовування на вулиці неприпустимим (144 жінки і 64 Чоловіки).

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Опитування в Instagram (годування груддю), скріншот

"Годувати дитину в громадських місцях для мене є нормою. Далеко не всі заклади мають спеціально відведене місце. Але! Для мене не є нормою, коли годують, не прикриваючи груди. Є величезний вибір накидок для годувань, серед них і мережеві, щоб було більше доступу свіжого повітря. Або є спеціальний одяг для годування, яка не оголює груди", - заявляє одна з матусь.

Коментарі, скріншот: Facebook (годування грудьми)

Нагадаємо, "Як вам не соромно": українки висловилися про грудне вигодовування на вулиці, чи нормально це

Як повідомляв "Знай.ua", болить груди перед менструацією: мамолог розповів, чи варто бити на сполох і бігти до лікаря

Знай.ua писав, Джамала розповіла про плани на третю дитину: "Народила і через два тижні…"