У Луганській області в одному з супермаркетів мережі "АТБ" зав'язалася бійка між покупцем і охоронцем.

Про це розповіли очевидці і надали відповідне відео в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, бійка сталася в місті Сєвєродонецьк на проспекті Гвардійському,38. Справжня причина конфлікту невідома, але є версія, що сталося це через одну працюючу касу на весь магазин.

Так, відеозапис починається з того, що покупець нападає на охоронця з кулаками,"махач" тривав близько 20 секунд, до тих пір, поки ще один працівник "АТБ" не втручається і не рознімає борців.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як зазначили свідки, учасники конфлікту розійшлися до того, як приїхала поліція.

"АТБ на просп. Гвардійському, 38. Бійка покупця і охоронця. Мабуть, причина в одній працюючій касі. Поки поліція доїхала, всі вже встигли розбігтися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Пенсіонерки влаштували побоїще біля каси в АТБ:"не поділили гнилу картоплю". Літні жінки влаштували бійку біля каси в АТБ

Як повідомляє портал «Знай.иа» Темношкірий іноземець влаштував масову бійку посеред " Сільпо": розбив скло головою охоронця. У Харкові темношкірий чоловік спровокував конфлікт у місцевому супермаркеті, в результаті якого вибив скляні двері охоронцем.

Також «Знай.иа " писав, що Українці влаштували люту тисняву за" одяг з Європи": хапали, немов Востаннє. Покупці не зраджують собі і знову влаштували погоню за знижками