З першого дня осені уряд збирається ввести нові ціни на електроенергію. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Передбачається, що на перші 100 кВт/год вона знижується з 1,68 до 1,2. Однак при цьому ціна на кожну наступну кВт / год планують збільшити до 2,4 грн.

При цьому наступний тариф передбачає збільшення тарифу від ста до п'ятсот кВт/год. При споживанні від 500 кВт/год – 3,4 грн за кожен кВт/год.

Однак є варіант, що другий тариф можуть залишити на рівні 1,68 гривні. Принаймні, обговорюється дана ідея, як повідомляє голова Департаменту ЖКГ Громадської ради КМДА Олега Попенка.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Електроенергія, фото: Знай.uа

Зазначимо, що за перше півріччя 2021 року ціни на тарифи і ряд товарів і послуг першої необхідності в Україні зросли на 6,4%. На це увагу українців звернули фахівці.

Відомий український економіст Юрій Атаманюк зауважили, що порівнюючи Червень 2021-го та Червень 2020-го, можна зробити висновок, що інфляція досягла 9,5%.

Нагадаємо, раніше За "скинь на карту" - штраф 85 тисяч гривень: клієнтам Приватбанку, Ощадбанку та Monobank податкова пригрозила покаранням

Як повідомляв портал "Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також "Знай.ua" писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу. Загорілося величезне звалище автомобільних шин