Українцям розповіли, в чому головна відмінність масла від спреду, а також порівняли ціни. В якому українському супермаркеті купувати вершкове масло найвигідніше.

Як відомо, при виробництві масла використовуються тільки молочні жири, а у спреду це суміш жирів. При цьому, далеко не всі знають, що якщо в маслі жирність менше 82,5%, то воно не може вважатися вершковим. У ньому присутні рослинні аналоги.

Про це стало відомо завдяки Telegram- каналу народний Ревізор, який і провів власне розслідування стосовно цін на олію.

Спеціально для українців були порівняні ціни на вершкове масло в різних супермаркетах. Були проаналізовані найпопулярніші бренди серед споживачів, жирність яких становила не менше 72,5%.

Як багато хто помітив, ціни значно різняться, якщо порівнювати перший пункт зі списку, а також десятий. Головною причиною цього є жирність масла. Саме воно і визначає натуральність масла.

Супермаркет, скріншот: YouTube

Головне пам'ятати, що це продукт не дешевий, і щоб вибрати якісний, потрібно бути готовим заплатити багато.

Нагадаємо, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпустять по домівках

Як повідомляв портал Знай.ua, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн.

Також Знай.ua писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу. Загорілося величезне звалище автомобільних шин