В Одесі вагітних жінок записували на прийом до фахівця з УЗД, який на той момент місяць як не працювала в діагностичному центрі. Про це самі постраждалі розповіли в групі "Чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook.

"Добрий день! Хотіла б залишити відгук про Лабораторно-діагностичний центр "Діамед", адреса: Фонтанська дорога, 33/1. Такого недбалого ставлення і організації я ще не зустрічала! Не спромоглися навіть попередити про те, що прийом до узіста не відбудеться», - скаржиться автор повідомлення.

За її словами, вагітним жінкам на пізніх термінах довелося їхати на прийом, якого не буде і, як з'ясувалося пізніше, і бути не могло.

"Глибоко вагітні жінки по спеці прийшли, а деякі приїхали з іншого міста, на прийом і дізналися, що його не буде через хворобу лікаря, так сказав "шановний" головлікар. Як виявилося пізніше, при особистій бесіді з узістом, вона не прийшла на прийом не через хворобу, а тому що вона вже місяць як там не веде прийоми, мабуть через розлади з керівництвом, і була не в курсі, що до неї взагалі ведеться запис! Це при тому що прийом переносили до цього 2 рази! Вагітні жінки чекали свого прийому 3 тижні через перенесення, тому що до цього УЗД-спеціаліста дуже складно записатися, тому записуються набагато заздалегідь», - зазначає Українка.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Вона додала, що при веденні вагітності вкрай важливі терміни проведення УЗД, адже від цього може залежати не тільки здоров'я, але і життя малюка.

"Сказали б, що тимчасово не ведуть до неї запис, тоді вже ми вирішували б свої питання, а так переносять і тягнуть час, а терміни підтискають. Хіба не розуміють, що УЗД вагітних роблять не від ліхтаря, а в певні тижні. Підхід дуже несерйозний", - написала жінка, яка побажала залишитися анонімом.

У коментарях одні підтримують обурену жінку, а інші припускають, що історія – брехня заради усунення конкурентів.

"Напишіть ще на сайт Міністерства охорони здоров'я", "Думаю, що не брехня, здогадуюся, про якого фахівця йде мова, і розумію обурення автора. Ну і поставте себе на місце автора, якби ви приїхали по спеці, і просто час вбили, і до лікаря не потрапили, думаю теж залишився б осад. А записатися до цього фахівця в іншому місці - там черга як правило близько місяця. Я б теж буянила", - пишуть коментатори.

Раніше повідомляли, жінка залишилася одна з 38 дітьми на руках-історія найбільш плідної мами в світі.

Як повідомляв Знай.uа, "Катя тоне!": відважний українець врятував 13-річну дівчинку, яку ледь не "засмоктала" течія.

Знай.uа писав, залишили, немов сиріток, у пологовому будинку: як склалася доля покинутих маленьких львів'ян.