У так званій "ДНР" до 1 вересня випустили "Азбуку Донбасу", яку планують подарувати майбутнім першокласникам з нагоди Дня знань.

В окупованому Донецьку місцева "влада" вирішили зробити подарунок першокласникам на 1 вересня і випустили "Азбуку Донбасу". Про це розповіла засуджена в Україні за тероризм "журналістка" Мая Пирогова у своєму YouTube-каналі.

Починається Азбука з фото ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліна і його звернення до дітей. Пушилін порадив першокласникам почати пізнавати свою "Велику Батьківщину" саме з цієї книги.

У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео

У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Кожна буква в цій абетці супроводжується невеликим віршем. Зокрема, у словах віршів зустрічаються згадки "донбаського борщу", "батьківщини Росії", шахт і вугілля.

"Чисті вулиці, троянди всюди. Місто Донецьк - справжнє диво", - йдеться в одному з підписів. Зазначається, що тираж "Азбуки" становить 3323 примірники. Однак за словами Маї Пирогової, це лише перша партія підручника для першокласників.

У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео

У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео

У "ДНР" випустили "Азбуку Донбасу", кадр з відео

Нагадаємо, колишній мер крав капусту і цибулю з чужого городу: впіймали на грядці. Чоловіка впіймали просто на городі

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не вдягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: у яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму