Урожай кабачків щоліта змушує господинь губитися в здогадах, що б ще з них приготувати. І якщо звичні ікра, рататуй і запіканки вам вже набридли, спробуйте приготувати варення з кабачків.

Рецептом незвичайного ласощі поділилися в співтоваристві "Домашня консервація" в "Телеграмі".

Автор рецепта запевняє, що таке варення подобається всім, хто його пробував, і з'їдається дуже швидко.

Скрін, домашня консервація

Що знадобиться:

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще
  • Три кілограми кабачків,
  • Два кілограми цукру,
  • Цедра чотирьох апельсинів,
  • Сік з двох лимонів.

Як готувати:

Кабачки нарізати кубиками, засипати цукром і залишити на добу. Потім прокип'ятити п'ять хвилин і знову відсудити, другий раз теж прокип'ятити п'ять хвилин і відсудити.

Скрін, домашня консервація

На третій раз додати цедру з апельсинів. Самі апельсини Очистити, м'якоть нарізати маленькими шматочками, додати до кабачків. Влити туди ж сік двох лимонів.

Скрін, домашня консервація

Варити на повільному вогні 40 хвилин, відсудити і розкласти по банках, закатати бляшаними кришками. Баночки можна не стерелизовать. До речі, таке варення добре зберігається в пластиковій тарі, під щільно закритою кришкою.

Скрін, домашня консервація

Як повідомляє портал Знай.uа Зірка Майстер Шеф Вова Ярославський визначив топ-5 звичок для швидкого схуднення

Нагадаємо, що раніше зірка МастерШеф Вова Ярославський поділився рецептом справжнього американського бургера-мінімум зусиль

Також Знай.ua писав, що зірка МастерШеф Вова Ярославський поділився рецептом гуакамоле