У неділю, 15 серпня, загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов. Поліцейські знайшли тіло мера на веранді його власного будинку. Поруч з ним знайшли автомат.

На брифінгу Національної поліції з розслідування цієї події правоохоронці зазначили, що наразі є три версії загибелі мера Кривого Рогу.

Перша версія це умисне вбивство, поліцейські зазначають, що друга версія - самогубство. Третя версія це необережне поводження зі зброєю.

Розслідування загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова
Розслідування загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова

Наразі правоохоронці опрацьовують відео з камер спостережень. При цьому, як воно потрапило в соцмережі поліція не знає. Також з дружиною загиблого зараз працюють слідчі. При цьому наголошується, що про погрози поліції нічого не відомо.
Правоохоронці на брифінгу повідомили, що смерть настала приблизно о 6-7 ранку в неділю. Костянтин Павлов загинув в результаті одного вогнепального поранення з карабіна.
Нагадавши, умисне вбивство або позбавлення себе життя? Загибель мера Кривого Рогу прокоментував Володимир Зеленський

Як повідомляв Знай.uа, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області. Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші

Знай.uа писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще