У Польщі у витверезнику помер українець. Перед цим четверо правоохоронців зв'язали його ременями, бо він влаштував дебош.

Про це повідомляє Gazeta Wyborcza.

Так, стало відомо, що у Польщі в місті Вроцлав у витверезнику помер українець після того, як четверо польських полісменів зв'язали його ременями. Варто зазначити, що інцидент стався ще 30 липня, проте про це стало відомо лише 18 серпня.

Поліція в Польщі, фото ілюстративне: fakty.com.ua

"Поліцейські привезли чоловіка у витверезник, оскільки він спав у автобусі. Проте одразу після затримання чоловік почав агресивно поводитися", - повідомляє видання.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Виявилось, що затриманим є громадянин України, в його організмі виявили 1,5 проміле алкоголю. Повідомляється, що чоловік поводився агресивно, він вкусив одного із копів за палець, іншого вдарив кулаком. Правоохоронцям вдалось зв'язати чоловіка ремнями, проте він почав синіти та втратив дихання.

Через смерть українця в Польщі призначили експертизи. Встановлюється, чи не був він під впливом наркотиків. Наразі регіональна прокуратура відмовляється коментувати Gazeta Wyborcza обставини розслідування смерті українця.

Раніше повідомляли, у Польщі жорстоко розправилися з українцем після суперечки через Крим: підозрюваний ховався в кущах. Між чоловіками сталася суперечка про приналежність окупованого Криму

Як повідомляв Знай.uа, більше половини українців не збираються їхати на відпочинок: навіть Кирилівку не подужають.

Знай.uа писав, український пілот перетворився на вождя племені ірокезів: зміг вижити і одружився. Українець не міг повернутися на батьківщину