Стало відомо про інцидент, який стався в Сполучених Штатах Америки. Ловці змій знайшли килимового пітона в живоплоті Квінсленда.

Десятки користувачів соціальних мереж були ошелешені фотографією змії, і новиною про те, що вона втекла. Вони відразу почали думати про те, що вона могла бути неподалік, і становить небезпеку для оточуючих.

Змія, фото: Facebook

У публікації, яку поділили 24/7 Sunshine Coast Snake Catchers, Передплатники запитали, чи зможуть вони знайти змію, і їм сказали, що це «досить легко».

Багато людей коментували пост, припускаючи, де може бути змій, але вони виявилися не зовсім точними.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

На перший погляд, ця огорожа схожа на будь-яку іншу, що збило з пантелику передплатників сторінки і вони почали сумніватися в собі і своїх здібностях. На знімку, який був опублікований в мережі, досить складно розпізнати змію, і в коментарях практично ніхто не впорався з цим завданням.

На місце викликали команду, яка спеціалізується на вилові змій. Пітон сидів весь час на огорожі, поруч з житловим будинком.

Змія, фото: Facebook

Килимові пітони не є отруйними, проте вони все ж можуть завдати значної шкоди людям.

Фахівці кажуть, що якщо ви побачили змію неподалік, і почали її побоюватися, потрібно озброїтися високою палицею. Це відлякає їх. Також, ні в якому разі не варто їх ловити, просто потрібно відійти на відстань не менше півтора метрів.

Нагадаємо, що змія втекла від господарів, щоб покататися на таксі: ловили всім містом

Як повідомляв портал Знай.ua, Свиня втекла в ліс, щоб народити десять поросят: "сильна любов до дітей

Також, Знай.uа писав, це не кінь, це Зебра: українці розфарбували бідну тварину в смужку і змусили катати дітей по спеці