У Києві на концерт відомого італійського оперного співака Андреа Бочеллі зібралися президент, політики, бізнесмени і зірки шоубізнесу. Але при цьому українці обурилися, що їх не пустили на концерт.

Фото: ТК "Україна зараз"

Для концерту італійського співака перекрили Маріїнський парк і зробили вхід за запрошеннями так що простим українцям на нього не потрапити, передає Тлеграм-канал "Україна зараз".

Фото: ТК "Україна зараз"

"Велике мистецтво не для простих смертних. Співачка Оля Полякова, наприклад, пройшла на концерт Бочеллі, не пред'явивши жодного документа. У підсумку маємо безкоштовний концерт, на який простим людям неможливо потрапити",-сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Українців обурило те, що їх не пустили на концерт, тому багато хто вигукував "Ганьба" недалеко від концерту іменитго співака.
Президент України Володимир Зеленський у себе в instagram зазначив, що це був благодійний концерт і всі гроші з нього підуть на центр сучасного мистецтва.

Фото: ТК "Україна зараз"

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

"Відвідали концерт італійського генія Андреа Бочеллі "Голос моєї душі". Вражені дивовижною силою його співу. Важливо, що місія заходу - благодійна. Зібрані кошти будуть спрямовані на створення Центру сучасного мистецтва - музею Івана Марчука", - зазначив президент.

Нагадаємо, що Зеленський, Пономарьов і Беленюк привітали українців з Днем Прапора: "тільки разом, тільки вгору!". Українці святкують День прапора

Раніше повідомлялося, що у Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у фурі, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.

Як повідомляв "Знай.иа" українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".