Ви хотіли зняти готівку в банкоматі, а він несподівано «зажував» вашу картку. Знайома ситуація для багатьох з нас, однак що робити у такому випадку?

  • Для початку, не панікувати і не кидатися кудись бігти. Існує простий алгоритм подальших дій, який допоможе розібратися із ситуацією.
  • По-перше, необхідно натиснути клавішу «Сканування» на панелі банкомату, і затиснути її, утримуючи від трьох до п’яти хвилин.
  • Через деякий час банкомат має запропонувати вам здійснити банківську операцію - підтвердьте дію, не відпускаючи клавішу «Сканування».
  • Якщо це не спрацювало, і ваша картка все ще всередині - зачекайте 10 хвилин, поки банкомат здійснить перезавантаження. Подзвоніть оператору вашого банку, розкажіть про те, що сталося, і попросіть тимчасово заблокувати вашу картку.
  • Якщо є можливість, знайдіть номер телефона фірми, що обслуговує конкретно цей банкомат. Повідомте їм про неприємність, і попросіть, щоб на місце події прибув фахівець.

Банкомат ПриватБанку, фото: Знай.uа

Про всяк випадок зафіксуйте час, місце, адресу, де знаходиться банкомат. Уточніть всі деталі, які можуть допомогти у вирішенні вашої проблеми.

Нагадаємо, студент заплатив за навчання в ПриватБанку і потрапив на кругленьку суму: "будемо раді, з повагою". "ПриватБанк" зняв комісію в розмірі кількох сотень гривень.

Раніше повідомлялося, що пенсіонерка під Миколаєвом ледь не спалила село до угольков: місцеві впоралися, але бабуся в "швидкій". Жінка просто спалювала сміття, але вогонь раптово перекинувся на сухостій.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, банкомат ПриватБанку "виманив" в українця останні гроші: залишився з нулем на карті і без обіду.