На сторінці в соціальній мережі Instagram дружини глави держави Володимира Зеленського, першої леді Олени Зеленської, з’явилося нове повідомлення, присвячене Дню знань – 1 вересня.

Вона нагадала, що 1 вересня в Україні традиційно стартує новий навчальний рік, та побажала успіху всім без винятку учасникам освітнього процесу.

«Сьогодні важливий день – початок нового навчального року. Для когось це бентежний перший клас, а для когось – відповідальний період, час підготовки до вступу у виш.

Усім без винятку хочу побажати успіху та продуктивного року. Школярі, пам’ятайте, що це один із найважливіших періодів, коли ви інвестуєте у власне майбутнє. Батьки, мудрості й витримки нам! Тримаймося!», - підбадьорила українських учнів та їхніх батьків перша леді.

«Дякуємо вам за теплі і щирі побажання!», «Фуф, мука, біда почалася - учоби ще нема, а мене вже всі за**али», «І Вас вітаю, Олена! Терпіння вам на навчальний рік! Вашим діткам бажаю перемог в навчанні», - пишуть у коментарях підписники Зеленської.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Раніше повідомляли, що Олена Зеленська виявила за кордоном 140-річну святиню з українським серцем: "Не може не вражати".

Як повідомляв Знай.uа, Петро Порошенко "зцілився" після опіків зеленкою 2 ступеня, українці здивовані: "Диво не інакше".

Знай.uа писав, золото і світовий рекорд: харків'янин Максим Кріпак "розірвав" басейн, залишивши позаду всіх суперників.