Українці поскаржилися, що у відділенні ПриватБанку без черги взялися обслуговувати першого продюсера співачки Ані Лорак Юрія Фальосу, у якого за чутками з нею були інтимні стосунки в юному віці.
Відповідну скаргу залишили на сайті Мінфіну.
Так, киянин зазначив, що прийшов у відділення ПриватБанку, що розташоване на проспекті Перемоги, 65. Тоді, за його словами, у банку працювала всього одна каса в яку було дві черги — загальна й інша черга в окремі двері з віпклієнтів і клієнтів з платежами понад 100 тис грн.

ПриватБанк, скріншот: Youtube

Проте раптом у відділення зайшов перший продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса, йому потрібно було зняти 500 доларів. Однак, чоловік не встав у загальну чергу, а одна з менеджерок повела його без черги.

"Бо цей віпклієнт чимось кращий інших. Їй казали що тут є черга в те приміщення і з віп і з інших осіб, але було все одно. Ввечері ж всі падали на мороз у відділенні що вона просто не знала що хтось був в черзі ще в те приміщення. Тому якщо вам у житті мало хамства і зневаги — звертайтесь до Власник Світлани і вона вам покаже сегрегацію у суспільстві", - зазначив українець у своїй скарзі.

Скарга на ПриватБанк

ПриватБанк відреагував на таку скаргу киянина на сайті Мінфіну та зазначив, що це питання вже було детально розглянуто банком, після чого проведено зворотний зв'язок в телефонному режимі.

Відповідь банку

Нагадуємо, що харків'янин через помилку терміналу Приватбанку втратив 29 тисяч гривень: "Продовжує нараховувати відсотки"
Як повідомляв Знай, клієнтка Приватбанку обурилася поведінкою у відділенні: "завідуюча верещить, штовхнула пенсіонерку, а їй стало погано".

Також Знай писав, що ПриватБанк виставив за двері українця з інвалідністю: "Відмовляються мене обслуговувати". Українець поскаржвся на ПриватБанк

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Показати ще