Всеукраїнська громадська організація "Комітет виборців України" поділився даними, в ході яких стало відомо, скільки народних депутатів пропустили максимальну кількість голосувань у Верховній Раді.

Цілих 12 нардепів пропустили близько 90% всіх голосувань. Серед прогульників Олександр Герега (за майбутнє), Юлія Льовочкіна (ОПЗЖ) та Олександр Фельдман. Вони побували на 10% голосувань.

Верховна Рада - фото ВРУ

Далі йде Тарас Козак — Опозиційна платформа - За життя — з 9% голосувань. Потім йде Ігор Палиця, Дмитро Шенцев і Олександр Дубинський. Вони були присутні лише на 8 відсотках голосувань. 7% — Ігор Абрамович та Андрій Деркач.

На третьому місці знаходиться Вадим Рабінович з п'ятьма відсотками. "Срібло" в цій ситуації отримує Степан Івахів з 4% голосувань. І першу позицію займає Вадим Столар. У нього всього 2,5% голосувань.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Верховна Рада - фото ВРУ

Через це видно, що найвищі показники голосувань у представників "Слуги народу" і "Європейської солідарності" Петра Порошенка.

"Частина народних депутатів безвідповідально ставляться до своїх депутатських обов'язків, ігноруючи абсолютну більшість голосувань Верховної Ради. Незважаючи на те, що у ВР введена система штрафів за відмову від голосувань, це не надто впливає на дії народних депутатів", - заявляє Олександр Кошель — голова КВУ.

Верховна Рада - фото ВРУ

Нагадаємо, Шмигалю і Разумкову висунули низку вимог: 7 тисяч компенсації від копів-"нахаб", а для священиків-Декларація

Як повідомляв "Знай.ua", 1,5 млн з держбюджету піде на нові ворота автопарку Кабміну і "пахучки" для машин

Знай.ua писав, Кабмін витратить 21 млн на яскраві халати, "вбивць" паперу і мережу в будівлі на Грушевського