Відомий український модельєр і дайзер Андре Тан розповів про те, що популярно цієї осені з взуття. Що потрібно придбати, щоб стати самим стильним.

Про це він написав новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де не тільки назвав всі ці моделі, але і розповів про кожну з них. Більш того, все це супроводжується якісними знімками, щоб українці відразу бачили, про що ж йдеться.

Всього в цій соціальній мережі за ним стежить вже більше 270 тисяч користувачів, яким він регулярно дає поради стосовно стилю.

Спочатку чоловік розповів про модні туфлі Мері Джейн.

Човники або балетки з перетинкою прекрасно поєднуються з лаконічними або навіть мінімалістичними нарядами і додають образу завершеності. Виглядає жіночно і дуже свіжо.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Далі йдуть ботфорти під назвою "Друга шкіра". Андре Тан зізнається, що без них в новому сезоні нікуди, так як це неймовірно красиво і набирає популярність зараз. При складанні образу не можна забувати про гармонію.

Взуття на осінь, фото: Instagram

Казаки. Взуття актуальна практично кожної осені, і має всілякі варіанти. І з каблуком, і довгі, і короткі, і кольорові. Ваш образ стане в стилі кантрі або бохо. Андре Тан рекомендує поєднувати їх з милими сукнями.

Взуття на осінь, фото: Instagram

Черевики або черевики на шнурівці. Маскулінна нотка цього взуття прекрасно поєднується з жіночними елементами (спідниці, повітряні сукні, квіткові принти, блузи з рукавами-ліхтариками).

Взуття на осінь, фото: Instagram

Ну і наостанок черевики-слоучи. Це відмінно для тих, хто не любить все оверсайз, але, при цьому хоче додати об'єм своєму образу. Потрібно поєднувати з нижнім одягом нижче колін.

Взуття на осінь, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Андре Тан розстебнув сорочку посеред пляжу і заговорив про "хвору" любов: "винні батьки".

Знай.uа писав, Андре Тан після розлучення видав правду про гострі стереотипи у відносинах: "Дитяча позиція...".