В Одесі місцеві жителі поскаржилися на нестерпний сморід через величезну кількість голубів.

Про це повідомляє "Чорний список Одеса".
Так, стало відомо, що в Одесі на вулиці Іцхака Рабіна 61 місцеві жителі поскаржилися на величезну кількість голубів. Через таку велику кількість птахів і їх посліду там стоїть дуже неприємний запах.

Скріншот допису у фейсбукс


"Допоможіть будь ласка в публікації не вистачає сил від смороду і пилу, почуття таке ніби живемо в курнику. Адреса Іцхака Рабіна 61, 2-га парадна", - зазначив місцевий житель.

Голуби, фото з фейсбук

У коментарях користувачі мережі порадили місцевим жителям прибрати це все самим і поставити сітку, щоб голуби більше не могли потрапити, адже вони можуть переносити дуже багато інфекцій.

Голуби, фото з фейсбук

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Голуби переносять багато інфекції, негайно поставте сітку, це ж ваше здоров'я, ЖК за вас цього не зробить", " За вас ніхто не зробить. Ми влітку самі прибирали таке. Найняли людей, що б самим не виносити, машину. Нашому поверху це заважало ми зробили", " самі і приберіть. Треба вікно Поставити. У себе в парадній я засклила 25 вікон", "і нам парадну приберіть пліз", "Можу подарувати віник", — такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що нахабний Голуб скуштував української шаурми і не помер:"значить їстівна". Птах клював м'ясо з вертіла

Раніше Знай писав, що кішка стала мамою для маленьких білченят: вигодувала і виходила дитинчат. Неймовірна історія трапилася в місті Бахчисарай.

Також Знай, чорні Лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі. Місцевим жителям є чому радіти, тепер у міському парку ще більше краси.