Ще 4 вересня 2021 року на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про рибу, куплену в супермаркеті "Сільпо".
Жінка зафіксувала наявність гельмінтів у купленій рибі. А зараз, ознаменувавши фінал історії під назвою "Абсурд", Українка зізналася — їй подзвонив адміністратор "Сільпо" і повідомив, що паразитичні черв'яки є нормою, бо риба проходить як термо-обробку, так і експрес-заморозку.

Гельмінти в рибі, фото: Facebook

"На моє запитання "чи їли б ви цю рибу"? Вона відповіла, що так, в цьому немає нічого страшного! І що гельмінти знаходяться в неїстівній частині риби! Загалом, риба з глистами це норма!!! На думку Сільпо? Що думаєте з цього приводу? Доповнюю свої роздуми! Що б ніхто не подумав, що я сварлива і незадоволена жінка. Я просто хотіла отримати якісний товар за свої гроші!", - заявила вона.

Гельмінти в рибі, фото: Facebook

І коли купувала цю рибу в "Сільпо", Українка довіряла супермаркету. Але ж вона обожнює рибу, тим більше, якщо вона копчена, і мети "колупати г*вно палицею", за її словами, в цій ситуації не було.

Гельмінти в рибі, фото: Facebook

"Треба було віднести, нехай би при вас їла", "Це норма для риби. Іноді їх не видно, а іноді видно", "Опа, що означає це норма. Я обожнюю рибу все життя її їм і жодного разу не купували з ось цим ось. Це не нормально, однозначно. І як це їх не видно? А як вони ховаються, чи що? Такого не повинно бути!!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 50 грн за кілограм: військовим закупили картоплю за ціною набагато дорожче ринкової

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українцю замість хліба підсунули "французький сир", але цвіль не благородна

Знай.ua писав, в супермаркеті мережі АТБ приймають хліб біля сміттєвих баків: "Свіженький і хрусткий"