Помер зірка "Поліцейської академії" Арт Метрано, який зіграв Маузера: знайшли у власному будинку

Актор Арт Метрано, всіма відомий за роллю капітана Маузера у двох частинах "Поліцейської академії", помер на 85-му році життя. Помер американський комік, як повідомляється, ще два дні тому-8 вересня 2021 року, в у власному будинку, місто Авентура, штат Флорида. Про це громадськості розповів його син Гаррі (THR), стверджуючи, що знаменитість пішов з життя з природних причин.

Арт Метрано, скріншот: Youtube

В Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти

Як повідомляє Державна служба статистики (Держстат) на своєму офіційному сайті, ціни на цукор і соняшникову олію в Україні в серпні в річному вираженні - порівняно з серпнем 2020 року – підвищилися на 91,2% і 75,6% відповідно. Крім того, в серпні в річному вираженні ціни на яйця зросли на 51,8%, хліб подорожчав на 16,5%, м'ясо – на 11%, макарони – на 10%.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Ціни на продукти, кадр з відео

Сіль перетворилася на камінь, а в каші - личинки комах: українські курсанти зняли своє меню в їдальні

Стало відомо, чим же годують курсантів в екіпажі від Одеської морської академії. Цим військові змушені харчуватися щодня, а потім вирушати на заняття. У центрі скандалу опинилася Одеська морська академія, а саме, її їдальня. Українцям показали ролик, чим же щодня змушені харчуватися наші курсанти. У той день була на обід пшенична каша, по всій видимості, не дуже солона. Автор ролика хотів додати її трохи, однак, сіль була тверда як камінь в Солонці.

Їдальня, фото: скріншот з відео

Заміжня Оля Цибульська викликала фурор у весільній сукні: "Знову?"

Пiдписники головної "киці" країни, співачки Олі Цибульської, попросили зірку показати весільні фото. Артистка не відмовила шанувальникам і опублікувала в Stories знімок з дня одруження. Співачка зазначила, що це одна з небагатьох весільних фотографій. Наречена виглядала вишукано і ніжно. Цибульська вибрала довге лляне плаття, образ доповнила діадемою і фатою.

Фото: Instagram Олі Цибульсько

Сумний Дан Балан вирушив якнайдалі від Тіни Кароль: "Хіба час існує?"

Відомий Молдавський Виконавець Дан Балан, якому довго приписували ймовірний роман з популярною українською виконавицею Тіною Кароль, знову привернув до себе увагу публіки. Дан Балан опублікував фотографію, зроблену на тлі моря. На знімку артист позує з серйозним і навіть сумним виразом обличчя і пронизливим поглядом.

Дан Балан, instagram.com/danbalan