Блогер перевірив ситуацію в Київському Ашані і знайшов багато проблем. Відповідне відео опублікували на телеграм-порталі Чорний список.

3 ящики цукерок (якими могли годувати дітей), ікра під тисячу гривень по акції, Риба, халва, ягоди та інше - не повний список прострочених продуктів, які там знайшли. Окремої уваги заслуговує і туалет в Ашані.

Ревізії піддався магазин, розташований на вулиці Великій Окружній. Блогер Максим Несміянов перевірив даний заклад і відзначив проблеми з маркуванням і Умовами зберігання.

Насамперед він зазначив прострочену ікру, яка пролежала все літо. Потім він виявив рибу, терміни якої пройшли.

Потім Несміянов виявив безліч морожених, які мало дивну консистенцію. Незважаючи на те, що з термінами зберігання все було нормально, було видно, що швидше за все цей продукт розтанув, а потім знову був заморожений.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Найгірше справа йшла з морозивом. Український блогер виявив цілих три ящики цукерок, які були прострочені. Деякі треба було зняти ще навесні цього року.

Потім вони знайшли проблемну халву, ягоди, а також безліч інших прострочених продуктів.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

]