В індійському Хісарі суд став на бік чоловіка, який подав заяву на розлучення через те, що в шлюбі схуд на 21 кілограм. Він мотивував своє бажання розлучитися з дружиною через її жорсткість і запальність, і на цьому грунті, за його словами, він помітно втратив у вазі.

Як повідомляє Times of India, пара уклала шлюб в 2012 році. Чоловік заявив, що його дружина мала складний характер, була марнотратною і запальною, не могла знайти спільну мову з його родичами. З його слів, дружина регулярно влаштовувала сварки через дрібниці, через що він відчував себе незручно перед родичами, але він не їй говорив про це в надії на те, що дружина змінить свою поведінку. Але цього не сталося.

В Індії чоловік подав до суду на дружину, фото UT Indian Cultural Association

Після цього житель Індії звинуватив супутницю життя в жорстокості і подав на неї до суду. Він заявив, що до шлюбу він важив 74 кілограми, а за подружнє життя його вага знизилася до 53 кілограмів. Чоловік вважає, що втратив вагу через психологічне насильство, яке він відчував з боку дружини.

Дружина парирувала звинувачення чоловіка тим, що завжди ставилася до нього з належною любов'ю і повагою, і завжди виконувала свої подружні обов'язки. Вона заявила, що чоловік ніколи не виявляв до неї любові і ніжності, а навпаки, був жорстокий до неї, і що з його родичами вона завжди була люб'язна. Так само жінка додала, що чоловік з його родичами переслідували її і вимагали придане.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

У суді з'ясували, що жінка пішла від чоловіка в 2016 році, залишивши йому спільну дочку, з якою вона не намагалася домогтися зустрічі, а сім'я чоловіка ніколи не вимагала придане, а навпаки, навіть оплатили її освіту після весілля.

Жінка намагалася оскаржити рішення суду, але її прохання було відхилено

Нагадаємо, раніше вчені заявили, що надмірна вага пов'язана з безладом в будинку

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Україні підрахували, хто важчий за вагою - чоловіки або жінки
Також "Знай.иа" писав, що медсестра схудла на 45 кілограм, давши обіцянку братові