Стало відомо про черговий інцидент, який стався в місті Одеса. Зокрема, в одному з відділень державного підприємства Укрпошта.

Новий пост був опублікований на сторінці "Чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook, де регулярно користувачі діляться різною інформацією стосовно сфери послуг в місті.

Жінка Катерина Бондаревич повідомляє, що вона прийшла забрати посилку на пошту, проте повідомлення не прийшло ні в додаток, ні на сам телефон.

Виявилося, що посилка вже тиждень лежить на відділенні пошти, за що з неї зажадали 10 гривень за зберігання. Якщо не заплатити - посилку не віддадуть.

Скарга на пошту, фото: скріншот

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Що в підсумку, посилку видали розкриту, перемотану стрічкою Укрпошти, в мішку з печаткою і незрозумілим актом без єдиної печатки, нібито її перевіряли на митниці. Вкрали з посилки чоботи. Дуже давно не користуємося цим відділенням через хамське обслуговування і вічні черги" - йдеться в повідомленні.

"Укрпошта", Скрін, Facebook

При цьому, через таке обслуговування всі посилки вони оформляли на інше відділення, і там все було нормально. Цього разу з незрозумілих причин відправили в те саме відділення 78.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Обслуговуюся в 78 відділенні! Та черги, так і на нп вони теж є!! Жодного разу проблем з посилкою не було! І швидше за все на митниці у вас і вкрали! Ну не вірю я в те, що дівчатка з цієї Пошти забрали чоботи!";

"Одне питання. Навіщо відправляти посилки Укрпоштою???";

"О так, це відділення знатне . Працювати ніхто ніхто не хоче . Періодично замовляю дріб'язок на Алі і приходить в це відділення.".

Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше Українці показали головні недоліки Укрпошти

Як повідомляє портал Знай.uа Українців переведуть на карти: "Укрпошта" відмовилася доставляти пенсії

Також Знай.uа писав, що Клієнти "Укрпошти" годину чекали на вулиці, поки співробітники відпочивали: ось яка черга зібралася