"Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: Злату Огнєвіч "підкорить" тенісист зі світовим ім'ям

Були озвучені імена безлічі претендентів на серце "Холостячки", одним з яких став болгарський тенісист Васко Младенов.

Про чоловіка відомо зовсім небагато інформації, більшість даних будуть озвучені протягом сезону. Васко - 32-річний тенісист, який віддав практично все свідоме життя спорту. Наприклад, вже з 16 років він виступає на вищому професійному рівні, будучи нині членом Національної збірної. Це дає можливість постійно брати участь у всіляких світових турнірах, будучи триразовим чемпіоном Болгарії.

Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ

День вчителя - 2021: що можна дарувати класному керівнику, а що категорично заборонено

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Відмінним варіантом буде доглядова косметика, яка так всім необхідна. Знайти різні набори можна на будь-який бюджет, від 200-300 гривень. Можна подарувати сертифікат якогось магазину. А ось що дійсно може стати в нагоді - скринька або ж органайзер для прикрас.

Можна подарувати від усього класу гроші, якщо скинутися, то сума вийде непогана. Однак, не варто забувати про етикет. У багатьох закладах це і зовсім можуть розцінити як хабар. Алкоголь табу, не можна дарувати ні в якому разі, так як це навчальний заклад, і не можна показувати дітям поганий приклад.

Школа, фото: скріншот з відео

Влад Яма видав, як виховує 5-річного сина: "Росте справжнім чоловіком"

Нещодавно знаменитість дав відверте інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", розповівши про те, як вони з дружиною Лілією виховують їхнього сина, 5-річного Леона.

Шоумен зазначив, що вчить Леона поважати дівчаток, цінувати маму, рости справжнім захисником і опорою. При цьому Влад видав, що вони з коханою обмежують хлопчика в безлімітному перегляді мультфільмів і різних солодощах, а також загартовують його характер за допомогою спорту.

Влад Яма з сім'єю, instagram.com/vladyama_official

Новий "Усейн Болт" Данило Болдирєв завоював золото в Росії: Москва знову почула український гімн

Українець Данило Болдирєв виграв чемпіонат з лазіння на швидкість, який пройшов у Москві. Всього за 5,80 секунд йому вдалося пройти потрібну дистанцію, а у фіналі він поліпшив даний результат до 5,73. Українець обійшов спортсмена з Іспанії, і став чемпіоном світу з даного виду спорту.

Примітно, що завдяки цьому на арені в Москві пролунав гімн України, на честь перемоги спортсмена. Резонансна подія.

Данило Болдирєв, фото: вільне джерело

Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" ледь не пограбували серед пустелі: "Сталося миттєво"

Артист зізнався, що кочівники в місті Кветта, Белуджистані, хоч і були дуже доброзичливими вдень, вночі все-таки вирішили пограбувати Дмитра і оператора Олександра.

На допомогу поспішила пакистанська армія, яка супроводжувала групу - ті допомогли залагодити конфлікт і безпечно виїхати. Шоумену навіть не дозволили їхати на мотоциклі, закинувши транспорт в кузов пікапа.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/