Стало відомо про інцидент, який стався на території Російської Федерації. Справа в тому, що з унітазу вилізло маленьке кошеня.

Все це сталося в шестиповерховому будинку селища Токсово, що в Ленінградській області. Господиня квартири Єлизавета була в шоці, коли побачила в унітазі маленького кошеня. При цьому, у них вдома домашніх тварин немає і не було ніколи.

Унітаз

"Я пішла в туалет по нужді, натиснула змив - і почав вилазити кіт. Він з'явився, не застрибнувши в унітаз, а саме з каналізації прийшов. Ми дивуємося, як це могло статися. Швидше за все, через горищне приміщення " - йдеться в повідомленні. Також, є висока ймовірність того, що його просто хтось спустив в унітаз. У соціальних мережах і чатах вдома ніхто не відгукнувся.

На даний момент кіт знаходиться на реабілітації, його відправили на дачу, де повинні відгодувати, вивести бліх і паразитів. Повернути до звичайного життя.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Охочих забрати малюка дуже багато, і жінка каже, що багато хто готовий забрати прямо зараз, однак, сім'я знаходиться в роздумах. Вони подумують над тим, щоб залишити його собі. Рішення буде прийнято ними трохи пізніше, коли котик повернеться назад.

Варто відзначити, що не так давно чоловік зі Сполучених Штатів Америки, з Флориди, побачив у себе в унітазі дещо дивне. Справа в тому, що там сиділа велика чорна ящірка. Вона була величезних розмірів.

Чоловік розгубився, і вирішив зловити її, але, у нього нічого не вийшло. Вона залишила хвіст в руці чоловіка і втекла знову в каналізацію. Через 3 дні він викликав фахівців, які йому і допомогли.

Нагадаємо, львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "ніс стирчить над маскою, ні краплі совісті"

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни показали, як популярний супермаркет обійшов локдаун: без шкарпеток не залишимося

Також, Знай.ua писав, у Тернополі антисептики потрапили під заборону разом зі шкарпетками, городяни в люті: "Локдаун або маразм?"