Україна стане "жовтою" 22 вересня, медики напоготові: що заборонять

На селекторній нараді під головуванням прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля було вирішено, що вже у вівторок, 21 вересня 2021 року, відбудеться засідання Державної комісії НС та ТЕБ про розгляд встановлення рівня епідемічної небезпеки по всій території країни з середи.

Міністерство охорони здоров'я повідомляє про збільшення кількості нових підтверджених випадків захворювання на коронавірус (covid-19) протягом останнього тижня — на 68%, рівень госпіталізації збільшився на 51%.

Карантин в Україні, фото: Unian

21 вересня Різдво Пресвятої Богородиці: які чудеса можуть збутися і про що просити в молитві

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Пресвята Діва Марія своєю чистотою і чеснотою перевершила не тільки всіх людей, а й ангелів, з'явилася живим храмом Божим, і, як оспівує Церква у святкових піснеспівах, "небесними дверима, що вводить Христа в світ в порятунок душ наших".

Це свідчить про те, що кожному з нас, незважаючи на те, що в певний період часу людина не має дітей, а дуже просить - Господь почує молитву і подарує потомство.

Церква, скріншот: YouTube

Верховна Рада планує перейти на дистанційку, українці киплять: "Скайп-вечірки"

З такою пропозицією виступив перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій і груп у понеділок, 20 вересня. Про це мова зайшла у зв'язку з тим, що спікер Дмитро Разумков вдруге захворів коронавірусом.

"Така ситуація в черговий раз, по-моєму, передбачає необхідність прийняття законодавства про можливість переведення діяльності Верховної Ради в певних випадках онлайн", - сказав Руслан Стефанчук.

Верховна Рада - фото ВРУ

"Молився" на Гітлера і називав людей біомусором: знайома стрілка в Пермі розкрила моторошну правду

Якийсь Тимур Бекмансуров давно відточував план, купив рушницю, патрони і отримав ліцензію. З ранку він прийшов до будівлі ПГНІУ і позбавив життя більше шести чоловік. Учні, спасаючись, вистрибували з вікон першого поверху. А зараз з'явилися нові факти про цю молоду людину. Його знайома зазначила, що він і раніше поводився досить дивно і називав людей "біомусором".

"Він постійно поводився дуже дивно, пониклий, у нього були якісь нацистські нахили. Постійно говорив про Гітлера, постійно говорив про зброю, як він в ній добре розбирається. Він наркотики вживав якісь. Просто говорив, що всі люди біомусор і не повинні жити", - додала його подруга, Ельвіра Заріпова.

Пермський стрілець, фото: Telegram

Олександр Пікалов з "Квартал 95" розповів про "втечу" після народження сина: "Сів в автобус і поїхав"

Олександр Пікалов - актор і автор Студії "Квартал 95" в ефірі шоу "Сніданок з 1+1" розповів, який він батько і як складаються його стосунки з сином.

"Я дуже поганий тато. Тому що коли народився коли мій син, я сів в автобус, поїхав в турне - приїжджаю, а йому три рочки... 15 - це я вдруге поїхав", - відповів актор.

Скрін, відео YouTube 1+1 Пікалів