У Південній Африці розслідують загибель шістдесят трьох пінгвінів. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Національного парку Table Mountain.

Пінгвінів знайшли мертвими 17 вересня 2021 року.Смерть сталася раптово десь між днем четверга і вранці п'ятниці. Офіційні особи, експерти-консультанти та ветеринари з національних парків Південної Африки( SANParks), міста Кейптауна та експерти з пінгвінів з південноафриканського фонду охорони прибережних птахів (SANCCOB) почали розслідування можливої причини смерті.

Мертві птахів були перевезені в місто Санккоб для розтину, а біологічні зразки відправили для тестування на хвороби і токсикології. У жодної з птахів не спостерігалося зовнішніх фізичних пошкоджень.

Також експерти прийшли до висновку, що у всіх пінгвінів було кілька укусів бджіл, і багато мертвих комах було знайдено на тому місці, де загинули Птахи. Таким чином, попередні дослідження припускають, що пінгвіни загинули через те, що їх вжалила зграя медоносних бджіл.

Пінгвін. Фото: Вікіпедія.
Пінгвін. Фото: Вікіпедія.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Вчора на пляжі Фіш-Хук також був знайдений мертвий пінгвін, який, як підтвердив ветеринар SANCCOB, також мав кілька укусів бджіл. Проте, зразки все ще досліджуються на предмет наявності інших токсичних речовин і хвороб, щоб виключити будь-яку іншу потенційну причину.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed