Незабаром - День вчителя. У ресурсі «Освіторія» поділилися кількома ідеями щодо того, який подарунок може потішити педагога.

Зокрема, вчителю пропонують подарувати лампу для гаджета – це допоможе йому працювати за ноутбуком чи комп’ютером, не псуючи очей поганим світлом. Ідеально підійде міні-LED-лампа, яка кріпиться на ноутбук, не займає багато місця і не заважає працювати. Із таким освітленням вчитель зможе впевненіше почуватися на екрані під час онлайн-уроку.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Маленька дошка: під час дистанційного навчання невеличка дошка допоможе пояснити матеріал учням не «на пальцях», а так, ніби вони перебувають у класі. Для вчителя це може стати чудовим подарунком, який дозволить інтерактивніше підійти до вивчення матеріалу.

Мікрофон для ноутбука: поганий звук може звести нанівець всі намагання вчителя викласти матеріал. Щоб не змушувати його кричати на ноутбук, краще подаруйте маленький петличний мікрофон або ж бездротовий мікрофон з модулем Bluetooth, який можна суміщати його з іншими гаджетами.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

людина в окулярах

Окуляри проти синього світла: очі вчителя втомлюються від постійного споглядання екрану комп’ютера, а від синього світла, яке випромінюють гаджети, порушується сон. Щоб захистити педагога від негативного впливу, подаруйте йому спеціальні захисні окуляри.

Чашка: вічний подарунок, який, втім, може бути досить небанальним. Урізноманітнити подарунок можна, додавши смішний напис чи мудру цитату, яка подобається вчителю. Або ж просто розмістити на ній фото класу. Крім чашок із магазину можна замовити авторську, ручної роботи із цікавим дизайном.

Розумна чашка Xiaomi

Нагадаємо, що жодної форми, нове меню та учнівські: які зміни чекають школярів з 1 вересня

Раніше портал Знай.ua писав, що з 1 вересня українські школярі зможуть навчатися вдома: як це зробити

Також портал Знай.ua інформував, що ЗНО 2019 провалили тисячі школярів.