У першу неділю жовтня українці традиційно відзначають День вчителя, однак вітати педагогів заведено у п'ятницю, тож 1 жовтня у квіткових магазинах можна зустріти чимало людей.

Через великий попит проблем з букетами бути не повинно, адже перед великими святами такими як 1 вересня, 8 березня, День учителя чи День закоханих продавці традиційно звикли замовляти більше букетів. У скільки ж на День учителя українцям обійдеться букет квітів, передає портал "20 хвилин".

Квіти, фото "20 хвилин"

Зараз на квітковому ринку букетів чимало, ціна залежить від композиції. Наприклад кошик з квітами вартує від 150 гривень. Якщо збирати букет самому – треба витратити щонайменше 200–300 гривень на скромну композицію. Верхньої межі, як кажуть продавці, немає.

Квіти, фото "20 хвилин"

Букет з різноквіття обійдеться у 220–300 гривень, але є і дорожчі. Якщо ви плануєте дарувати троянди – букет влетить в копієчку. На квітковому ринку вартість троянди стартує від 30 гривень. Такі ж ціни й в магазинах.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Квіти, фото "20 хвилин"

Найдешевше українцям обійдеться букет хризантем, його ціна стартує від 45 гривень. Так само коштуватиме букет з комашок чи соняшників.

Квіти, фото "20 хвилин"

Нагадаємо, день вчителя: привітання у листівках, віршах, прозі та смс. Вибери, як найкраще привітати свого улюбленого педагога
Раніше Знай писав, що українці поскаржилися на побори в школі: "Не здаси, дитину не вітатимуть". З українських батьків збивають гроші на подарунки на 14 жовтня

Також Знай писав, що християнська етика в школах: церква і Міністерство освіти не змогли домовитися, чому навчать наших дітей. Українцям розповіли про нову домовленість з церквами