З міста Хмельницький прийшли доволі цікаві новини про те, як українські підлітки вміють "заробляти на життя". Справа в тому, що компанія підлітків змогла перехитрити ігровий автомат, в якому гроші необхідно ловити рукою.

Відео за лічені години розлетілося в мережі і стало дуже популярним, його публікують різні Telegram-канали.

Так, для "швидкої наживи" діти просто опустили туди липку стрічку для лову мух і після запуску автомата паперові купюри самі липли до стрічки. Відомо, що за правилами потрібно заплатити машині і ловити гроші одними руками.

В цей час під сильним потоком повітря вони розлітаються в різні боки. Тому зовсім не факт, що тобі щось перепаде.

Однак замість рук діти використовували стрічку для мух, на яку налипла досить чимала сума грошей. Як видно з відео, результатом вони задоволені. За словами очевидців даного інциденту, таким чином діти обнесли не один ігровий автомат з готівкою.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Раніше повідомляли, з карток "ПриватБанку" в українців пропадає по 15 тисяч гривень - навіть з тих, де немає кредиту: "У будь-який момент...".

Як повідомляв Знай.uа, обіцяли машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в інтернеті.

Знай.uа писав, шахраї скупили на всі гроші Українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "не маю жодного гаджета від Apple".