Депутатка від партії "Європейська Солідарність" показала смітник біля Верховної Ради, в якому була ціла купа кілець, якими скріплюють гроші.
Відповідним фото Софія Федина поділилася в соціальних мережах.
Так, стало відомо, що нардеп від "Європейської солідарності" Софія Федина опублікувала фото сміттєвого бака у Верховній Раді. Відзначимо, що всередині бака можна побачити десятки паперових "кілець", якими скріплюють пачки грошей.

Софія Федина, Facebook

На думку депутатки від "Європейської солідарності" поява в сміттєвому баку Верховної Ради такої кількості кілець від пачок грошей, може бути пов'язана з голосуванням "Слуги народу" за відставку спікера Дмитра Разумкова.

"Смітник біля ради...Це напевно так організовувалося голосування слуг за відставку Разумкова", — зазначила депутатка від "європейської солідарності" Софія Федина.

Скріншот допису

Нагадаємо, що Леонов розповів, коли було поставлено питання про відставку Разумкова. Виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Олександр Леонов розповів, з чого взагалі почалося це відсторонення Дмитра Разумкова, спікера ВР України.

Раніше Знай писав, що Дмитра Разумкова відсторонили від" крісла " глави парламенту. За проголосувало 240 нардепів

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також Знай повідомляв, що Дмитро Разумков спростував чутки про відставку найближчим часом:"це неможливо". Чинний спікер закликав нардепів діяти за регламентом