В останні кілька років українці стали все частіше ділитися інформацією про послуги та роботу одного з найбільших поштових операторів України, компанії "Нова пошта". Клієнти впевнені, що далі так тривати не може, потрібно вплинути на це "відмовою від послуг". На цей раз темою стала збереження і цілісність доставленої до одержувача посилки.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Нової пошти" на порталі Otzyv.ua.

Нова пошта. Фото: Укрінформ.
Нова пошта. Фото: Укрінформ.

"Користувався послугами даної компанії до вчорашнього дня. Після того як пошкодили цінний вантаж і відмовилися проводити розслідування інциденту не раджу користуватися послугами даної компанії!

При отриманні вантажу упаковка була цілою що видно на всіх камерах вантажного відділення тому і не виникло підозри що потрібно перевірити цілісність вантажу. Але через кілька годин коли розпакували на СТО то вантаж виявився пошкодженим і ремонту не підлягає (тріснутий і надламаний корпус АКПП).

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

На телефонний дзвінок на лінію підтримки дівчинка "відморозилася" шо треба було перевіряти. На мої зауваження, що упаковка ціла і такий вантаж неможливо пошкодити не зберігши цілісність упаковки неможливо менеджер компанії "покрився інеєм" мовляв пішов ти...

Насторожив і ще той факт що в процесі відправки з пункту відвантаження Нова пошта видалила дані про посилку і через ніч з'явилася нова квитанція в додатку на той же вантаж, що просто вказує на підтасовування фактів... Не раджу зв'язуватися з шахраями... Дуже неприємні враження не кажучи про фінансову сторону...", - пише автор відгуку.

Раніше повідомляли, українці в черзі в "секонд" ледь не поламали один одному ребра: так виглядає битва за труси.

Як повідомляв Знай.uа, клієнт Нової Пошти отримав осколки, замість романтичного вечора з вином і цукерками: "Як упакували, так і довезли".

Знай.uа писав, українець знайшов в упаковці з арахісом сигаретний "бичок": "Докури і заспокойся".