Для розбираються автолюбителів не секрет, що у ВАЗ був шанс випустити нове покоління "Жигулі", розроблене дизайнерами німецького автовиробника Porsche, яке радянське керівництво, незважаючи на ряд рішень, що підвищують комфорт і безпеку автомобіля, забракувало і випустило модель по-своєму, повідомляє Hyser.

Втім, нещодавно з'ясувалося, що це не єдиний раз, коли компанія показувала своє бачення автомобілів ВАЗ. Інформаційний портал "Auto 24"опублікував фотографію ескізу, на якій показана ще одна перспективна модель Lada.

Ескіз Porsche. Фото: Auto 24

Повідомляється, що даний ескіз був намальований в 1975 році. На ньому зображена модель, яка повинна була стати народним автомобілем. У машини повинен був бути передній привід, а в її розробці брали участь німецькі конструктори. Даний автомобіль не був випущений навіть в якості прототипу, а нішу "народного" автомобіля зайняв модельний ряд Samara з моделями ВАЗ-2108, ВАЗ-2109 і ВАЗ-21099.

Так, намальований німецькими дизайнерами автомобіль повинен був стати або укороченим універсалом, або хетчбеком зі збільшеним багажником. Цікавим дизайнерським рішенням було використання оптики, схожої з оптикою моделей ВАЗ-2103 і ВАЗ-2106, мабуть, модель хотіли уніфікувати з уже існуючими машинами АвтоВАЗу.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, Знай.ua писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому