ОНОВЛЕНО: прес-служба компанії Нова пошта зауважує, що це – неправдивий факт. Відео тік-токера має жартівливий постановочний характер. Воно зняте ще 2020 р. на стоянці біля одного з відділень Нової пошти в Одесі.

"На наших відеокамерах, які встановлені біля відділення, видно, як під’їхав автомобіль, декілька товаришів дістали коробку та зробили відео. До відділення коробку не заносили та не відправляли. Цікава задумка й акторська гра, хоча сценарій і не за реальними подіями", – зауважили у прес-службі компанії.

Блогер зробив вигляд, що відправив себе в коробці по Новій пошті з Києва до Одеси. Подорож закінчилася добре, хоча блогер скаржився на спеку.

Відео цієї подорожі опублікували в мережі.
Молодий блогер стверджує, що проїхав у коробці під виглядом вантажу з Києва до Одеси. Він зазначив, що його друзі допомогли відправити його "Новою Поштою".

Блогер відправив себе Новою Поштою, скріншот

По дорозі хлопець знімав себе на відео і повідомляв про свій стан. При цьому він скаржився, що водій, який віз вантаж, їхав дуже швидко, а також скаржився на спеку в Одеському відділенні, в яке начебто прибув.

Блогер відправив себе Новою Поштою, скріншот

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще
Для того, щоб дихати, молода людина зсередини протикав свою коробку ножем. З собою, крім телефону, він мав тільки пляшку води і пляшку, яку використовував в якості туалету. На щастя дорога від Києва до Одеси пройшла успішно і у відділенні посилку з блогером забрали його друзі.

Блогер відправив себе Новою Поштою, скріншот

Поки в Новій пошті ніяк не відреагували на це і ніяк не підтверджують цю інформацію.

Блогер відправив себе Новою Поштою, скріншот

Нагадавши, що автолюбитель в" Новій пошті "замість посилки отримав проблеми на СТО:" Менеджер покрився інеєм...". За словами клієнта, в "Новій пошті" йому пошкодили вантаж і відмовили проводити розслідування

Як повідомляв Знай.ua , клієнт Нової Пошти отримав осколки, замість романтичного вечора з вином і цукерками: "як упакували, так і довезли".

Знай.ua писав, українець знайшов в упаковці з арахісом сигаретний "Бичок": "Докури і заспокойся".