Компанія Nintendo оголосила наступне велике оновлення, яке фанати побачать вже 15 жовтня.

Про це повідомили у Twitter.

Так, стало відомо, що популярна гра у вигляді симулятора життя Animal Crossing: New Horizons отримає оновлення 15 жовтня. Варто зазначити, що ця гра від Nintendo стала справжнім хітом під час пандемії.

Гра Animal Crossing: New Horizons отримає оновлення

Шанувальники New Horizons відчувають нестачу нового змісту. У грі постійно оновлюються сезонні продукти, які використовуються для прикраси островів селян, однак нові події розгортаються трохи повільніше. Саме тому, цього року на шанувальників гри буде чекати три нові події: святкування свята, яке відбулося у січні, Перше травня та День Національного музею.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Гра Animal Crossing: New Horizons отримає оновлення

Це оновлення, заплановане на листопад, також містить довгоочікуване кафе. У попередніх Animal Crossings це кафе було місцем для невимушеного спілкування з жителями села в неробочий час, одночасно дозволяючи гравцям працювати в обмін на кавові зерна та меблі. Оновлення Horizons Direct відбудеться 15 жовтня.

Нагадаємо, що Balenciaga випустила відеогру для випуску нової колекції одягу. Balenciaga здивувала світ черговим незвичайним рішенням

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск сам себе "коронував" і призначив свого майстра над монетою, як у " Грі престолів".

Також Знай писав, що творці Hitman анонсували нову гру про Джеймса Бонда, агент 007 з'явиться на консолях. Творці Hitman вміють створювати ігри про шпигунів і таємних вбивць