Зима вже близько, бабине літо добігає кінця. Залишилися лічені дні, щоб насолодитися переливами жовтого листя в сонячних променях. Нічні похолодання все помітніше нагадують, що попереду зимові місяці.

Як повідомляє OBOZREVATEL, у жовтні 2021 року температура повітря в Україні буде близькою до кліматичної норми. На початку місяця можливі заморозки, розповів заступник директора Українського Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

Прогноз погоди на 8 жовтня, Укргідрометцентр

8 жовтня погода, буде сонячною більшості регіонах України, але прохолодною. Зокрема, очікуються нічні морози до -1 градуса.

Про це заявляють у прогнозі Українського гідрометцентру, опублікованому на сторінці у Facebook. Таку безхмарну і спокійну погоду приніс Антициклон Lіова, тому до неділі можна ще насолоджуватися сонячними ваннами, хоч і не такими теплими.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Відзначається, що в п'ятницю з північного сходу буде надходити прохолодна повітряна маса, яка принесе перші нічні морози в Сумську, Луганську, Донецьку та Харківську області.

Загалом вітер буде східний, північно-східний, 7-12 м/с, у південно-східній частині та місцями на заході можливі пориви до 15-20 м / с.

Прогноз погоди на 8 жовтня, Укргідрометцентр

Вдень, 8 жовтня в Україні стовпчики термометрів піднімуться до + 10..+ 15 градусів, а вночі опустяться до -1..+ 4 градусів. На Закарпатті погода обіцяє бути теплішою-вдень до +18, а вночі +1..+ 6 градусів.

У Києві переважно буде суха і сонячна погода. Вдень термометр покаже +11..+ 13, а вночі +1..+3.

Важливо звернути увагу, що якщо після 7 жовтня вночі температура буде опускатися нижче 0, то це будуть вже не заморозки, а морози!

Також: слухайте музику осінньої меланхолії та релаксуйте.

Нагадаємо, про морози в Україні в жовтні.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua про морози за вікном та ніякої пощади в жовтні.

Також Знай.ua писав про погоду в Україні до Покрови.