У Міністерстві внутрішніх справ розглядають кілька версій смерті народного депутата Антона Полякова. Про це на брифінгу повідомив начальник Поліції Києва Іван Вигівській.

Згідно з даними поліції, Антон Поляков випивав зі знайомим у ресторані. Згадується ім'я Руслана Джамбулатова, якого за словами начальника поліції Києва, запросили до розмови.

Зазначається, що після ресторану вони каталися по Києву і Антон Поляков розповідав про сварку зі співмешканкою (за даними деяких ЗМІ - нардепом Ганною Скороход). Пізніше нардеп пересів у таксі, де йому стало погано.

Антон Поляков

За інформації поліції таксист не звернув особливої уваги на це, оскільки часто возить п'яних клієнтів. Відомо, що в організмі Антона Полякова було виявлено 1 проміле алкоголю.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Поліція почала розслідування за ч. 1 ст. 115 "умисне вбивство" з попередньою позначкою "природна смерть". Розглядаються наступні версії - хронічні захворювання, що призвели до смерті, отруєння (як самостійне, так і кимось).

Попередньо, згідно з висновком, зробленим після розтину, Антон Поляков помер від гострої коронарної недостатності та гострої ішемічної хвороби серця. Наразі проводяться експертизи на наявність токсичних, наркотичних та інших речовин в організмі померлого.

Нагадаємо, помер нардеп Андрій Поляков. Народному депутату стало зле в таксі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галину Третьякову "зафукали" прямо в Раді за образу загиблого 33-річного Антона Полякова: "Ганьба!". На місце її поставив Руслан Стефанчук

Також "Знай.ua" писав, важко пережив розрив стосунків зі Скороход: колеги зі "Слуги народу" розповіли про останні дні Полякова. Що відомо про останні дні життя загиблого нардепа, і які подробиці спливли після смерті