Голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, як отримав травму руки, з якою прийшов у Верховну Раду у день, коли було відсторонено від роботи спікера Дмитра Разумкова.

Зазначимо, що з травмованою рукою Арахамія прийшов до Ради 5 жовтня, коли главу ВР Дмитра Разумкова відсторонили від ведення засідань в парламенті. Проте Давид Арахамія запевнює, що ці дві події ніяк не пов'язані.

Натомість свою травму голова фракції "Слуга народу" називає спортивною. Розповідає, що отримав її на вихідних під час невдалого катання на багі.

Давид Арахамія, кадр з відео

Давид Арахамія, кадр з відео

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

"Спортивна травма. Багато людей жартують у парламенті, що голоси збирав, чи там підписні листи забирав. Ну просто вихідний день... Каталися на багі і я, на жаль, перевернувся, трошки виставив руку і зламав.", - пояснив він. Давид Арахамія

Нагадаємо, після відсторонення Дмитра Разумкова з посади Глави Верховної Ради, його місце зайняв перший віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук. Його кандидатуру запропоновану президентською партією "Слуга народу", підтримав 261 народний депутат.

Нагадаємо, Укрзалізниця показала, чим збирається годувати пасажирів у поїздах: три меню на вибір. "Укрзалізниця" презентувала нові ланчбокси, розробивши нові варіанти меню в поїздах "Інтерсіті"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нова пошта пообіцяла доставляти посилки, не виходячи з під'їзду: що зміниться для клієнтів. Популярний поштовий оператор "Нова пошта" повідомила про нововведення, які мали б полегшити життя їхніх клієнтів

Також "Знай.ua" писав, Vodafone самовільно під'єднав клієнту послугу й двічі зняв за неї гроші: "Відповідь просто вбила". Українець стверджує, що двічі втрачав кошти при поповненні пакету