В Одесі паркувальників спіймали на відсутності потрібних документів. Про це житель міста Андрій втікач розповів у спільноті «Чорний список Одеса».

За його словами, його насторожила відсутність печатки на листку, де вказувалася вартість послуги.

"Ситуація сталася сьогодні на 16 фонтану, Золотий берег. Паркувальник запросив оплату в розмірі 50 грн. У відповідь я попросив показати документи, щоб зрозуміти правомірність їх дій. Вони показали мені документи, які ніби зберігалися в одному темному місці у самого паркувальника. Я помітив, що в листочку, на якому вказана вартість паркування, немає печатки, а просто звичайний розпис», - пише одесит.

Він додав, що, на його думку, «в такому випадку вони можуть самі надрукувати будь-який файл і вказати ціну зі стелі». Він відмовився платити і викликав на місце події поліцію, яка приїхала досить швидко.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Оглянувши документи, вони так само погодилися з тезою, що без печатки це фількіна грамота. У підсумку я поїхав, гроші їм ніхто не платив. Відео з так званими документами додаю", - поділився автор повідомлення.

Парковка, фото gettyimages

"Якби всі були, як Андрій, дане свавілля давно б закінчилося. Спасибі вам, Андрій!", "Очевидне шахрайство. І як відреагувала поліція? Затримала когось, склала протокол, або просто забила хер і поїхала?", "Якщо неправомірно збиралися кошти, то повинна бути перевірка і як мінімум - притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності», - вважають коментатори.

"Там знак стоїть 6.4 і під ним 8.8. Парковка платна! Хто вам права видав, якщо ви ПДР не знаєте?",- обурюються інші.

Нагадавши, що "чорні паркувальники" атакують машини без нагляду: дряпають корпус за несплату. Нелегальні паркувальники незаконно збирають гроші з водіїв

Як повідомляв Знай, сидіння, одне колесо і вага не вище 20 кілограм: в Україні створять "ПДР для самокатів". Нові правила їзди вже презентують зовсім скоро

Також Знай писав, камені проти стихійного паркування: комунальники вийшли на новий рівень боротьби з порушниками. Комунальники спробують таким способом позбутися порушників